Dier van de week: Kiwi

Adopteerders en vrijwilligers gezocht!

Zoals ieder jaar hebben we weer een groot aantal kittens. Kleintjes en al wat grotere, timide en brutaaltjes, kat-uit-de-boom-kijkertjes en avonturiers, schootplakkertjes en onvermoeibare spelertjes, in alle mogelijke kleurtjes en kleurcombinaties. Een deel zit in onze kittenkamer, een deel verblijft in gastgezinnen. Ze staan allemaal te popelen om een eigen baasje te krijgen. Wacht niet te lang want het grut groeit als kool. Op de foto kitten Kiwi. Maar we hebben er nog véél meer en ze komen ook nog steeds in grote hoeveelheden binnen.

Verder zitten we niet alleen om adopteerders te springen maar ook om nieuwe vrijwilligers. Met name in de ochtenden, op vrijwel alle dagen van de week, hebben we een tekort aan mensen. ’s Morgens worden alle dieren verzorgd en hun verblijven schoongemaakt. Vele handen maken licht werk! Nu moeten enkele mensen zich helemaal uit de naad werken. Wat levert het op? Héél veel voldoening, en complimenten van bezoekers… Komt u meehelpen?

Voor meer foto’s van Kiwi en de andere kittens, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/

Indien u meer informatie over de kittens wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

307 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *