Dier van de week: Linn

Linn is een fraaie rode jongedame van 1 jaar en ze is een tikkeltje onzeker. Als je haar rustig benadert vindt ze het fijn om geaaid te worden, maar als je te bruusk op haar af komt wordt ze bang en floept ze weg.

Ze heeft even tijd nodig voordat ze haar schuchterheid wat laat varen. Maar dan komt ze tevoorschijn en begint ze te spelen. Ze jaagt vrolijk en best fanatiek op bewegende dingetjes aan een hengeltje. Qua aaien is het wisselend: soms wil ze niet en onttrekt ze zich aan aanraking, een andere keer lukt het wel om haar een tijdje zachtjes te aaien.

Ze heeft een licht hartruisje, van 2 (op de schaal van 6). De meeste katten kunnen daarmee stokoud worden zonder er last van te krijgen.

Bijzonder mooi poesje met bescheiden afmetingen, voor mensen met wat ervaring. Niet geschikt voor bij kinderen. Ze kan overweg met andere katten en moet naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Boef, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9940/

Indien u meer informatie over Boef wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Wilt u andere katten of kittens zien, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

475 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *