Dier van de week: Minke

Helaas is de adoptie van Minke niet doorgegaan. Ze is dus nog beschikbaar.

Minke is de moeder van kitten Myloh (zie https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/). Ze is rank en slank, staat hoog op de poten en heeft een opvallend lange staart. Ze is heel lief, zeer vriendelijk en komt vlot met iedereen kennismaken, is lekker speels en gaat helemaal uit haar dak met een laserlichtje. Ze praat veel, houdt hele verhalen. Ze kan zichzelf goed bezighouden, het is geen probleem als u een fulltime baan hebt.

Ze is nog wat aan de magere kant, iets wat we vaker zien bij poezen die een zwangerschap achter de rug hebben en recent afscheid hebben genomen van hun kroost. Het moederschap is een zware taak die veel kruim kost, de moeders moeten erna echt langdurig flink bijeten.

Het lijkt ons geen goed plan om haar te adopteren als u al een andere kat hebt; ze reageert bij ons bepaald niet vriendelijk op nieuwe buurtjes in de kooi naast de hare. Ze produceert dan geluiden die we niet verwacht hadden van deze gracieuze jongedame! Met zulke onbeleefdheden is het veel beter als zij uw enige poes mag zijn. Fijner voor haar, en fijner voor de katten die u mogelijk al hebt.

Kijk voor foto’s en filmpjes van Minke op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9382/

Voor meer informatie, het maken van afspraken en de openingstijden van het asiel bel naar 0492-513971.

1,217 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *