Dier van de week: Misha

Misha is wat moeilijk te fotograferen maar neemt u maar van ons aan dat het een prachtige, glanzende schoonheid is. Ze is 3 jaar en is waarschijnlijk als kitten wat laat in contact gekomen met mensen. Ze is onzeker, wordt gauw bang, en in een nieuwe omgeving heeft ze een ruime wen tijd nodig, ze zal zich eerst verstoppen.

Je kunt fantastisch met haar spelen. Pak maar een hengeltje met wat leuks eraan, bijvoorbeeld een echte veer, dan demonstreert ze onmiddellijk al haar jachtvaardigheden. Ze heeft ook al veel bijgeleerd; aaibaar is ze altijd al geweest en kopjes geven kon ze sowieso al als de beste, maar nu begint ze ook uit zichzelf op schoot te komen. Als ze lekker ontspannen is en er niet te veel rumoer om haar heen is, blijft ze heerlijk liggen genieten.

Dit is een schitterende poes voor ervaren mensen met een rustig huishouden, zonder (kleine) kinderen, waar Misha zich in alle rust verder kan ontplooien. Met wat geduld en toewijding wordt het een prima huisgenootje. Ze zal strakjes wel weer graag naar buiten gaan.

Voor meer foto’s van Misha, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9490/

Voor meer informatie over het asiel en de openingstijden, bel 0492-513971

598 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *