Dier van de Week: Mupke

Mupke is 9 jaar en komt van hetzelfde adres als Stevie, het vorige Dier van de Week; hun baasje is helaas overleden. Ze is gewend aan een binnenleven plus een tuin waar ze niet uit kwam. Ze is wat onzeker en was heel gestresst na aankomst bij ons. Ze was de eerste dagen helemaal uit haar hum en wilde bijna niet eten. Gelukkig smaakt het haar nu weer prima! Ze heeft een flinke opknapbeurt aan haar gebit gehad; sindsdien voelt ze zich duidelijk stukken beter.

De poes heeft in een nieuwe omgeving wat wentijd nodig. Ze zal zich eerst even verstoppen en alle katten uit de boom kijken. Als ze zich veilig voelt komt ze tevoorschijn, geeft ze kopjes en laat zich lekker aaien. Ze zal overigens in een gewone huiselijke situatie veel sneller op haar gemak zijn dan in een asiel.

Dit is een poes voor een rustig huishouden met kattenervaring, waar ze in het begin de tijd krijgt om haar draai te vinden. Lief, mooi, onzeker dametje, met temperament als ze van slag is.

Voor meer foto’s van Mupke, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9857/

Indien u meer informatie over Mupke wilt ontvangen, neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

576 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *