Dier van de week: Noriko

Noriko is 4 jaar, geeft graag kopjes en lekker kroelen wordt gewaardeerd. Naarmate hij z’n draai meer vindt komt hij geregeld op schoot liggen. Voor een hengeltje met wat leuks eraan komt hij in beweging.

Hij heeft een merkwaardig loopje: hij zwaait zijn achterpoten een beetje naar buiten bij het lopen. Het is een raadsel waarom hij zo loopt, de dierenarts heeft niks kunnen vinden. Ook heeft hij soms moeite met z’n balans. Hij springt dus wel eens een beetje mis, landt na een sprong niet altijd even elegant, en valt soms een tikkeltje om. Misschien is het iets neurologisch en niet zozeer een bekken/heup-afwijking. Verder sluiten zijn boven- en onderkaak niet goed op elkaar aan. Hij heeft daardoor wat moeite met het oppakken van brokjes (maar ze gaan erin als koek).

Al met al heeft deze jongen wat fysieke eigenaardigheidjes meegekregen. We kunnen niet allemaal een Chippendale zijn… Eigenlijk heeft dit ook z’n charme!

Voor meer foto’s van Noriko, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9919/

Indien u meer informatie over Noriko wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

241 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *