Dier van de week: Nouri

Nouri is ongeveer 1 juni geboren. Zijn jasje is meer dan prachtig en zacht als satijn. Hij is na zijn geboorte pas wat later in contact gekomen met mensen, daarom is hij een beetje onzeker tegenover mensen. Toch wordt hij graag aangehaald. Er zit totaal geen kwaad in het beestje, je kunt hem gewoon oppakken en op schoot zetten. Als je je hand uitsteekt komt hij heel schattig een kopje geven. Het is zó’n lief katertje. Knuffelig zodra hij z’n verlegenheid heeft afgelegd.

Hij heeft af en toe last van uitvloeiing uit z’n oogjes. Het komt en het gaat, het is moeilijk om het verantwoordelijke virus uit te bannen. We zoeken een rustig huishouden waar Nouri de tijd krijgt om z’n draai te vinden, hij heeft simpelweg iets meer wentijd nodig. Als hij happy en ontspannen is, zal hij ook minder last hebben van z’n oogjes. Maar u moet er toch rekening mee houden dat het af en toe weer de kop zal opsteken. Wie ontfermt zich over dit prachtige, lieve, verlegen knaapje?

Nouri heeft overigens een bonus-attractie: hij heeft erg leuke kussentjes onder z’n voorpootjes. Babyroze teentjes en een grijs zooltje. Lief! Je zou ze haast inlijsten.

Nouri (1700788) 7

2,683 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *