Dier van de week: Olana

Olana is een mooi getekende driekleurige poes van een jaar of acht. De poes is niet opgegroeid met mensen en is er nogal bang voor. Ze was bij iemand komen aanlopen die haar eten gaf. De poes is naar ons gekomen toen diegene de poes niet langer kon verzorgen. Ze is behoorlijk onzeker/angstig maar doet geen vlieg kwaad. Met een rustige benadering is ze aaibaar maar meestal loopt ze voor je weg.

Ze zit een groot deel van de tijd in een holletje, af en toe laat ze zich zien, vooral rond etenstijd. Het kost tijd om haar vertrouwen te winnen. Met lekkere hapjes komt u trouwens een heel eind! Daarvoor wil ze haar angst best eventjes opzij zetten. Olana pakt iets lekkers heel mooi en voorzichtig tussen je vingers vandaan.

We zoeken voor Olana een adres waar ze gewoon zichzelf mag zijn en waar weinig eisen aan haar gesteld worden. Ze zal zelf ook maar weinig eisen stellen. Natje en droogje, een warm en veilig plekje, ze zal al gauw tevreden zijn. Ze moet volop naar buiten kunnen als ze eenmaal gewend is.

Voor meer foto’s van Olana, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10204/

Indien u meer informatie over Olana wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

99 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *