Dier van de week: Opel

Opel (2 jaar) heeft maar liefst zeven kittentjes gekregen. Het is nogal een bibelebonseberg zwartwitjes, net als mams, met één eigenwijs exemplaartje dat ook rood meekreeg.

Mama Opel had een enorme honger en dat kan ook bijna niet anders met zoveel kindertjes. Ze was mager en kwam geen grammetje aan. Ze heeft haar Opeltjes moe maar voldaan afgeleverd in onze kittenkamer. Sindsdien is ze eindelijk aangekomen.

Opel heeft prachtige lichtgroene ogen. Ze wrijft volop tegen je benen en geeft veel kopjes. Ze heeft veel energie en die gebruikt ze graag om te spelen. Ze komt eerst even op schoot voor een aai en een kriebel, en kom dan maar op met de speelattributen! Ze kan flink uitpakken met sprongen en racen. Het is wel een pittige poes met een eigen willetje, ze heeft te veel temperament voor bij kleine kinderen. Enige ervaring is gewenst. Ze zal strakjes graag weer naar buiten gaan.

Voor meer foto’s van Opel, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9928/

Wilt u andere katten of kittens zien, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Indien u meer informatie over Opel wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

378 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *