Dier van de week: Punto

Dier van de week: Punto

Punto is een jaar geleden als kitten bij ons binnengekomen. Hij kreeg opeens een enorme oogontsteking aan beide oogjes. We zijn tot heel kort geleden onafgebroken aan het zalven geweest en we zijn zielsgelukkig dat we beide oogjes hebben kunnen behouden. Er zal echter wel wat littekenweefsel zichtbaar blijven op het hoornvlies.

Ondanks dit alles is Punto een vrolijke kwibus die graag speelt. Knuffelen en in je armen liggen staat dagelijks in zijn agenda. Ook springt hij graag op je rug om in je nek te gaan liggen. Het is een oergezellig schoot- en knuffelkatertje.

Hij is klaar voor een nieuw baasje, mits u goed voor zijn ogen zorgt. Wie ontfermt zich over deze hartstikke leuke knaap die zo’n moeizame start heeft gehad? Hij heeft trouwens nog een speciale attractie: zijn staart heeft waarschijnlijk, toen hij nog bij z’n moeder in de buik zat, een beetje in de verdrukking gezeten, want het is maar een “halve” staart die eindigt in een knikje. Een beetje een mallotig ding dus. Past goed bij dit flierefluitertje!

Voor meer foto’s van Punto, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9963/

Indien u meer informatie over Punto wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

233 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *