Dier van de week: Pup en Raf

Pup en Raf zijn ongeveer 15 juni geboren. Ze komen niet uit hetzelfde nestje maar groeiden wel samen in hetzelfde gastgezin op. Ze zijn heel verschillend van karakter.

Raf is een prachtige, stoere knaap met opvallend groene ogen. Hij heeft veel energie en stapt graag rond in zijn leefwereld. Hij is vriendelijk, ongecompliceerd, ligt graag op schoot, laat zich gemakkelijk oppakken en is dol op eten.

Pup is een bang poesje. Ze wil graag contact, maar is heel onzeker. Onder de juiste omstandigheden is ze heel gul met haar aanhankelijkheid. Ze moet je eerst goed kennen en vertrouwen. Dan komt ze bij je liggen, met een pootje of haar kopje op een arm of been.

Pup en Raf zijn goede maatjes en spelen graag met elkaar. Het is zonde om ze uit elkaar te halen, we zien ze graag samen geadopteerd worden. Het is zo spijtig voor Pup als zij alleen achterblijft…

We zoeken een rustig huishouden met lieve, geduldige mensen die ook Pup op haar gemak gaan stellen en het beste in haar naar boven halen. Raf helpt wel mee!

Voor meer foto’s en filmpjes van Pup en Raf, kijk op:  https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/9669/

Voor meer informatie over het asiel en de openingstijden, bel 0492-513971

572 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *