Dier van de week: Ricardo

Ricardo is 2 jaar en lijkt op een grappig ijsbeertje. Hij was er heel slecht aan toe bij binnenkomst en heeft een paar weken in de dierenkliniek gelegen. Hij is goed opgeknapt maar moet nog wel dagelijks medicatie voor zijn blaas, om ervoor te zorgen dat hij goed doorplast zodat er niks in de blaas achterblijft. Die medicatie kost 50 euro per maand; het is nog niet bekend of dat levenslang is of dat het t.z.t. afgebouwd en misschien zelfs gestopt kan worden. Hij is overigens volstrekt zindelijk, nooit iets buiten de bak.

U hebt aan Ricardo een prachtige en zeer lieve knaap, hij is heel mensgericht. Hij windt met zijn innemende karakter iedereen om zijn vinger. Hij verdient het absoluut om een doorstart te maken. U kunt gerust langskomen om kennis met hem te maken maar u bent bij deze gewaarschuwd: het zal heel moeilijk worden om zonder hem naar huis te gaan. Ricardo is een zeer overtuigende en verleidelijke charmeur, iedereen gaat voor de bijl. Dit ijsbeertje gaat het helemaal maken!

Voor meer foto’s van Ricardo, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9924/

Indien u meer informatie over Ricardo wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

348 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *