Dier van de week: Sara

Sara is pas anderhalf jaar en heeft een nestje kittens gehad. Nu haar kroost op eigen pootjes staat en de wijde wereld in is, mag mams zelf ook in de schijnwerpers: baasje gezocht voor dit vriendelijke poezenbeestje! Natuurlijk is ze inmiddels gesteriliseerd.

Ze is heel mensgericht en stapt direct op iedereen af om kopjes te geven en aangehaald te worden. Ze is graag bij mensen en ze praat ook veel om dat duidelijk te maken, ze vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Als ze ons ziet en het de hoogste tijd vindt dat er iemand haar gezelschap komt houden, begint ze klaaglijk te roepen. Ze zal het waarschijnlijk niet zo leuk vinden als u veel van huis bent, dus fulltime banen zijn niet zo’n goed idee. Een huishouden met meerdere mensen en regelmatig iemand thuis zal haar goed bevallen. Gezellig poesje dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat.

Voor meer foto’s van Sara, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10007/

Indien u meer informatie over Sara wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

128 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *