Dier van de Week: Steffen

Als u bij ons gekwaak hoort, denk dan niet dat wij kikkers huisvesten: het is onze Steffen, van ongeveer 8 jaar. Hij was bij binnenkomst in niet zo’n geweldige conditie. Dun, lusteloos, blaasontsteking. Hij reageerde uitstekend op medicatie en dieetvoer, kwam weer op gewicht, is levendig en glanst lekker. Onze kikker voelt zich weer goed! Houd hem op Urinary-brokjes, hij doet het er héél goed op. Verkrijgbaar bij dierenartsen en in webwinkels.

Hebt u graag wat actie in de tent? Gooi dan z’n brokjes een voor een door de kamer: succes verzekerd! Racend en jumpend vangt hij z’n maaltje bij mekaar, hij heeft de grootste lol. Hij stapt ook af en toe op schoot voor een warm, rustig relaxmomentje.

Wie gaat zich over onze kikker ontfermen? Hij wacht jammer genoeg al acht maanden. We zijn zó blij dat hij is opgeknapt; deze karakteristieke knaap verdient beslist een mandje bij een liefhebbend baasje. U bent van harte uitgenodigd voor een kennismaking met Steffen. Hij is niet geschikt voor bij (jonge) kinderen.

U kunt bellen naar 0492-513971 om een afspraak te maken. Bezoekadres is Dierenambulance Helmond, Grasbeemd 17, Helmond.

Voor meer foto’s kijk op http://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9026/

1,840 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *