Dier van de Week: Steffen

Steffen is ongeveer 8 jaar, heeft een grappig wit sikje en kwaakt als een kikker. Hij was bij aankomst in slechte conditie. Hij was mager, lusteloos en had last van een blaasontsteking. Hij had vermoedelijk een ontsteking aan de galwegen. Hij reageerde uitstekend op ontstekingsremmer Prednoral, kwam weer lekker op gewicht, hervond z’n energie en de blaasontsteking is verdwenen. Onze kikker voelt zich weer goed! Hij is levendig en glanst weer lekker.

Mocht hij de komende tijd toch wat “inzakken” dan mag hij terug op de Prednoral, maar nu kan hij zonder. Het is verstandig om hem op Urinary dieet te houden. Dat is goed verkrijgbaar bij dierenartsen en in webwinkels.

Wie gaat zich over onze “kikker met het sikje” ontfermen? We vinden het zó fijn dat hij is opgeknapt; deze karakteristieke knaap verdient beslist een mandje bij een liefhebbend baasje.

 

Wij zijn ook nog dringend op zoek naar vrijwilligers voor alle voorkomende werkzaamheden.Meer info: www.dierenambulancehelmond.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws-etc..
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,596 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *