Dier van de week: Tiber

Tiber is 3 jaar en kwam een paar maanden geleden bij ons binnen. Zijn eigenaren kwamen aangesneld: ze waren hem al drie maanden kwijt. Hij kon echter thuis niet meer aarden, hij weigerde de andere kat te accepteren (het waren voorheen al geen vriendjes maar nu werd het onbeheersbaar).

Het probleem is dat hij bij ons in het asiel helemaal niet uit de verf komt. Hij maakt een nogal ongelukkige, gedeprimeerde indruk. Hij is ongemakkelijk in de omgang, laat bijna niks toe, wil nauwelijks geaaid worden, heeft weinig interesse in aandacht of spelen. Dat staat in schril contrast met hoe hij volgens zijn baasjes is. We zien weinig vooruitgang, wat met name voor hem heel jammer is want hij laat ook aan bezoekers niet zijn beste kant zien. Bij ons komt er niet uit wat erin zit.

We zijn dringend op zoek naar iemand die hem wil bevrijden uit deze uitzichtloze situatie en hem een kans wil geven. Bij wie kan Tiber weer zichzelf worden? Uitsluitend voor ervaren mensen met een rustig huishouden zonder kinderen, zonder andere huisdieren en volop gelegenheid om naar buiten te gaan.

Voor meer foto’s van Tiber, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9545/

Voor meer informatie over het asiel en de openingstijden, bel 0492-513971

 

783 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *