Dier van de week: Venco

Venco

Venco is pas een half jaartje. Hij was bij binnenkomst eventjes een beetje schichtig, maar dat verdween snel. Hij speelt als een tierelier en als extra attractie kan hij zijn staart helemaal plat over zijn rug leggen. Hij vindt het prima om opgepakt te worden, je kunt hem lekker aaien en dat mag zelfs over zijn buikje. De kleinere kittentjes in de kittenkamer mogen allemaal bij hem komen, hij stelt hun gezelschap zeer op prijs. Het is een erg leuk manneke! Hij moet strakjes wel naar buiten kunnen.

Ook zijn uiterlijk mag er wezen. Van bovenaf lijkt hij zwart, maar zoals bij veel zwart/witte katten zit het meeste wit aan de onderkant: witte teentjes en witte sokjes, een wit driehoekje op de borst, wat witte vlekken op de buik, en wondermooie witte snorharen.

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Voor meer foto’s van Venco, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/10136/

Indien u meer informatie over Venco wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

179 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *