Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. doet mee aan een wedstrijd van Serieus Request voor Dieren

Het ingestuurde project:

HUIDIGE SITUATIE: Vaak krijgen we zieke katten binnen die de besmettelijke bacterie bij zich dragen van giardia (darmbacterie-braken en diarree) of katten-niesziekte. Om epidemieën te voorkomen in ons asiel worden deze katten in een van onze drie ziekenboegen geplaatst. Elk voor hun eigen ziekte waardoor we adequaat kunnen behandelen en de verspreiding kunnen stopzetten.

We hebben hiervoor drie quarantaine-ruimtes:

  1. Katten-niesziekte
  2. Giardia
  3. Herstelruimte na operaties, zoals o.a. sterilisatie/castratie, botbreuken

In  deze ruimtes wordt door onze vrijwilligers met de grootste hygiënische voorzorgsmaatregelen gewerkt. Zij dragen beschermende kleding, (wisselen per ruimte van kleding) en wassen en ontsmetten zichzelf voordat de volgende ruimte betreden wordt. Ook worden alle gebruikte kattenbakken, schepjes, dekentjes en alles wat er in de ruimtes gebruikt wordt per dag gewisseld en gewassen. De katten in deze ruimtes verblijven in grote benches ( = draadkooien). Door de constructie van deze benches is het ontsmetten en schoonmaken een hele lastige klus.

WENS: Deze benches willen wij graag vervangen door vaste kattentorens per kamer die erg goed te reinigen zijn, makkelijker te ontsmetten en beter overzicht geven van de zieke katten

Stem op Dierenambulance en Dierenasiel Helmond !

Elke stem wordt gecontroleerd op juistheid van email adres. Elke stemmer ontvangt een email bericht om zijn/haar stem te bevestigen.

Pas na die bevestiging wordt de stem online zichtbaar.

Tot wanneer kan er gestemd worden?

 Stemmen is mogelijk vanaf 1 november tot en met 26 december 2018! Daarna zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Hoe kun je stemmen?

 Ga naar de internetpagina van Serieus Request voor Dieren, kies dan voor Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. en kies dan “stemmen”.

Ga naar: https:// dierenhulp.nl /SerieusRequestvoorDieren /?id=qoededoelen

876 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *