Van Dik Hout op Kasteeltuinconcerten in Helmond

dik-houtHet muziekprogramma van de jaarlijkse concertreeks De Kasteeltuinconcerten Helmond is bekendgemaakt. Ook dit jaar belooft het een mooie variatie aan muziekgenres te worden. Zeven weken lang op de vrijdagen tussen 6 juli en 17 augustus staan bands op het podium. Met als klapper op de vuurpijl: Van Dik Hout op 13 juli.

Nieuw dit jaar is het akoestische, lokale talenten podium. In de Kasteeltuin wordt tijdens de Kasteeltuinconcerten een extra speelplek ingericht. De insteek hiervan? Lokaal muzikaal talent stimuleren en een podium bieden. Ook voor de bezoekers die de drukte van het grote podium even willen ontvluchten, biedt deze speelplek een prima en rustig alternatief. De programmering van dit lokale talenten podium maakt de organisatie binnenkort bekend via de website en sociale media.

Foodstraat Door de nieuwe terreinindeling tijdens de Kasteeltuinconcerten 2018 ontstaat een leuke bijkomstigheid: bezoekers kunnen een ronde om het kasteel lopen tijden de concerten. Aan de linkerzijde van het kasteel ligt het hoofdpodium, aan de rechterzijde het akoestische podium. Ook het foodplein komt terug. Dit keer echter als foodstraat voor het kasteel langs met een gezellig terras tussen de duiventorens.

Tijden Volgens traditie begint de muziek op het hoofdpodium om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De muziek op het akoestische podium start om 19.30 uur. De horeca is geopend van 19.00 uur tot 00.00 uur. Kinderen die de lege bekers helpen verzamelen, krijgen een leuke attentie. De Kasteeltuinconcerten zijn gratis toegankelijk.

Voor de line up van dit jaar ? klik hier! 

Kijk voor meer informatie over de Kasteeltuinconcerten 2018 op www.kasteeltuinconcerten.nl  en like de facebookpagina www.facebook.nl/kasteeltuinconcertenhelmond  

1,698 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *