De Disco Glitterparty in ’t BrandPunt groot succes

Persbericht 11 november 2018

Op zaterdag 10 november transformeerde wijkhuis ‘t BrandPunt in de Helmondse wijk Brandevoort voor een avond in een kleurrijke discotheek waar honderden inwoners samen genoten hebben van goede muziek, lekkere cocktails, en uitstekend gezelschap.

De Disco Glitterparty werd voor de zomer al door de hele wijk Brandevoort aangekondigd en tijdens de laatste paar weken waren er al geen kaartjes meer verkrijgbaar voor deze veelbelovende feestavond waar menig wijkbewoner naar uitkeek.

Op zaterdag 10 november was het dan eindelijk zover: rond de 350 mensen kwamen samen in wijkhuis ’t BrandPunt om voor een avond terug te gaan in de tijd en samen een gezellig feestje te bouwen.

Vanaf 21:00 uur wisselden de Disco, Soul en Funk hits uit de jaren ’70 en ’80 elkaar af, verzorgd door Sound4All.

Niet alleen de zaal was versierd maar ook de gasten hadden zeer hun best gedaan met allerlei kleding en accessoires in de kleuren van de regenboog, van grote pruiken tot glitters van top tot teen. Als beloning werd aan het einde van de avond een prijs uitgereikt aan de best verklede gast.

Er was ook een cocktailbar waar alle feestgangers een mojito of gin & tonic konden krijgen, en een fotograaf die het feestgedruis heeft vastgelegd.

Een zeer geslaagd feestje in wijkhuis ’t BrandPunt en een evenement dat de wijk graag nog een keertje overdoet in de toekomst!

.

logo brandpunt logo-sbia5

929 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *