Ditisonzewijk als stageplaats!

Voor het onderhouden van hét digitale wijkgerichte platform van Helmond, maken wij niet alleen graag gebruik van de expertise van onze talloze vrijwilligers, maar ook van de creativiteit en leergierigheid van studenten van uiteenlopende opleidingen. Op dit moment hebben wij 3 jonge enthousiastelingen op het gebied van audiovisuele vormgeving in ons midden:

  • Lesley Vorstenbosch (22 jaar), eindejaar student Audiovisuele Techniek St. Lucas
  • Max Dortmans (16 jaar), Peellandcollege, start volgend jaar op het St. Lucas (Vormgeven, Media & Technologie)
  • Wesley Swinkels (16 jaar), eindejaar student Vakcollege en sinds 2018 actief als vrijwilliger binnen het DIOW camerateam

Onder het mom van ‘samen is het gezelliger, weet je meer en leer je dus ook meer’ bedachten wij een leuke filmopdracht, waarbij Lesley, Max en Wesley samen aan de slag gingen. Voor deze filmopdracht klopten wij aan bij de organisatie van Urban Matterz, een evenement dat als geen ander educatie voor de jeugd omarmt. De organisatie van dit hiphop festival was direct enthousiast en ontving ons met open armen tijdens de Urban Matterz Indoor editie. De taken werden verdeeld en met een middag vol urban sports als BMX, freerunning, breakdance, skaten, trampoline tricking en straatvoetbal kon er genoeg tof beeldmateriaal verzameld worden. Na afloop kregen de jongens een week de tijd om een filmpje van maximaal 3 minuten te monteren, waarin sfeerbeelden en interviews met elkaar afgewisseld werden. De één was wat sneller klaar dan de ander, want de één had natuurlijk ook al wat meer kennis en ervaring dan de ander, maar hoe dan ook hebben Lesley, Max en Wesley -ieder op hun eigen niveau- een meer dan geslaagd filmpje afgeleverd!

Via onderstaande links kun je het eindresultaat bekijken:

  • Lesley:
  • Max:
  • Wesley:

Lijkt het jou ook leuk om als student of als vrijwilliger een bijdrage te kunnen leveren aan DIOW? Niet alleen op het gebied van camerawerk en montage, maar ook op het gebied van administratie, marketing, communicatie en PR kunnen wij nog extra mensen gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@ditisonzewijk.nl  en sluit je aan bij ons gezellige team!


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

370 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *