De medewerkers van Ditisonzewijk.nl blikken terug op een mooi 2017. Velen weten ons wijkplatform inmiddels te vinden. De website wordt met nieuws en activiteiten gevuld door een unieke positieve samenwerking tussen vele vrijwilligers van Ditisonzewijk.nl en plaatselijke organisaties, zoals LEVgroep, gemeente Helmond, Helmond Marketing en weekkrant De Loop en niet te vergeten de vele Helmondse ondernemers die onze website mede ondersteunen. Daar mogen we zeker trots op zijn! Wij prijzen al die organisaties die ons helpen om Ditisonzewijk.nl in Helmond tot een succes te maken en willen hen hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Doelstellingen van de website Ditisonzewijk.nl

Nieuwjaar 2017-2018 webNatuurlijk bent u al bekend met de website Ditisonzewijk.nl De doelstelling van deze website: alle Helmondse wijken gratis van nieuws voorzien en de inwoners op de hoogte brengen van alle activiteiten die plaatsvinden in hun wijk-stad.

Behalve het dagelijkse nieuws presenteert Ditisonzewijk.nl ook een overzichtelijke activiteitenagenda en natuurlijk vele video- en fotoreportages, die betrekking hebben op alle wijken van Helmond.

Voor Helmondse ondernemers hebben wij een speciale rubriek: Zakelijk. Elk bedrijf kan partner worden en op deze manier het wijkplatform voor Helmond mede ondersteunen.

Wellicht hebt u niet alle berichten kunnen bekijken. Om een indruk te geven waar Ditisonzewijk in het afgelopen jaar aanwezig was is er een jaaroverzicht 2017 gemaakt. Dat kunt u HIER bekijken.

Ditisonzewijk.nl wordt: Ditisonzewijk.nl – Helmond

Om de website Ditisonzewijk.nl nog beter te kunnen besturen, is enkele maanden geleden besloten om een stichting in het leven te roepen: Stichting Ditisonzewijk.nl – Helmond. Deze stichting is intussen een feit.

Inmiddels kunnen we u mededelen dat Ditisonzewijk.nl in Helmond zo’n 40.000 bezoekers per maand telt en op social media zijn er evenzovele volgers van het nieuws dat op het wijkplatform wordt geplaatst. Zo vindt het wijknieuws snel zijn weg naar de bewoners en kan iedereen in korte tijd op de hoogte worden gebracht van alles wat er speelt in de Helmondse wijken. Het stichtingsbestuur en alle medewerkers van Ditisonzewijk.nl – Helmond wensen u een goed, gezond en liefdevol 2018 en zij kijken uit naar een prettige voortzetting van de positieve samenwerking met alle partijen in Helmond!

 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,617 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *