Nog voordat Sinterklaas een voetstap in Helmond zette kreeg onze redactie al een e-mail van hem, want ja, ook Sinterklaas gaat tegenwoordig digitaal. De e-mail bleek een uitnodiging om een bezoek te brengen aan zijn kasteel in Helmond. En daar zei het camerateam natuurlijk geen nee tegen.

Op dinsdag 20 november 2018  meldde het team zich bij de receptie. Van de organisatie  kregen ze te horen dat ze een rondleiding konden verwachten door het gehele kasteel, inclusief het theater en de nieuwe knutselclub. En dus voegden ze zich tot een groep genodigden die het kasteel kwam bezoeken.

Het team van Ditisonzewijk kwam daar Jordy tegen. Hij vertelde dat hij graag op tv wilde komen en dus bleef het team een beetje bij hem in de buurt want hij mocht namelijk de afsluiter maken van de rondleiding. En dat was voor hem natuurlijk hartstikke spannend! Toen het stoplicht op groen ging mocht de groep het kasteel betreden en was de weg vrij om iedereen iets te mogen en kunnen vragen.

Zo kreeg de Postpiet enorm veel post voor Sinterklaas. Vroegen de Pieten in de pakjeskamer aan de kinderen die thuis hun schoentje zetten heel hard te zingen. Want dat vond men erg fijn om te horen. En vroeg Sinterklaas ook  aan de kinderen om bij het zetten van de schoen goed te zingen. Kortom er gebeurde een hoop. Wil jij eens kijken hoe gezellig het er in het Kasteel van Sinterklaas aan toe ging, bekijk dan de video.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

655 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *