DJ Nivex Genomineerd voor de DJ Clash

Nivex is een allround dj uit Helmond die sinds november 2017 bezig is als Nivex. Nivex heeft op verschillende gigs gedraaid waaronder: Plaza Helmond, Metro Deurne, FC Eindhoven en Time – out in Gemert en is hierdoor nog maar moeilijk weg te denken uit het straat beeld in Helmond. De opkomende DJ weet met zijn perfecte overgangen elk evenement tot een geslaagd evenement te leiden. De M.C. van Nivex zal de bezoeker van het evenement ook nog eens extra laten bewegen. Nivex is volop bezig met ontwikkeling zo heeft hij binnenkort op 17 november de Nivex Take over en brengt hij binnenkort een eigen nummer uit.

Binnenkort mag hij wellicht gaan draaien op de DJ Clash van Dancetour van Slam FM. Maar hij heeft daarbij jouw hulp nodig! Jij kunt hem helpen door hem je stem te geven via de volgende website! Nivex wil je alvast bedanken!


Bronfoto: DJ Nivex


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,939 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *