Drie autos kort na elkaar uitgebrand; twee in Mierlo-Hout, een derde in Helmond-Noord

Op zondag 6 mei hebben in Helmond in zeer korte tijd twee auto’s vlam gevat. De eerste brand werd rond 23:12 uur gemeld vanaf de Mahoniehoutstraat in Mierlo-Hout. De tweede melding kwam een kleine tien minuten later vanaf de Pieter de Hooghstraat in Helmond -Noord. Bij het laatste adres stond de bedrijfsbus van een begrafenisondernemer in lichterlaaie. De brandweer heeft beide branden geblust. Aan de Mahoniehoutstraat gingen twee voertuigen in vlammen op.
Omdat de branden zo kort achter elkaar ontstonden sluit de politie brandstichting niet uit. Via Burgernet heeft de politie gevraagd naar getuigen die mogelijk iets verdachts gezien of gehoord hebben. Op 27 februari jl. was het ook raak in Helmond. Een auto en carport raakten toen zwaar beschadigd. Ook toen werd brandstichting niet uitgesloten. De politie neemt de zaak wederom in onderzoek.Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.

De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

3,490 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *