Drie gouden medailles voor Helmondse Indy Scheepers

Na wereldtitel nu ook Nederlands en Europees kampioen eerste jaars junior BMX 2018

 

De Helmondse BMX’ster: Indy Scheepers (16) maakte dit jaar de overstap van de Challenge Klasse BMX naar de: Championships klasse: eerste jaars Junior Women.
Enkele weken geleden in Baku (Azerbaijan) wist zij al de wereldtitel te veroveren. Na het behalen van deze titel was er echter weinig tijd om van deze topprestatie te genieten, want het NK in Uithoorn en het EK in Sarrians te Frankrijk stonden alweer voor de deur.

In het onlangs behaalde “regenboog shirt” werd Indy ook Nederlands en Europees Kampioen en pakte hiermee : ‘De Tripple’ in 2018.
“Indy heeft er dan ook wel heel hard voor getraind”, aldus coach, trainer en haar vader Jeroen Scheepers, “maar dat zij alle drie de titels zou pakken als eerste jaars , daar hadden we niet van durven dromen”.
Nu eerst genieten van de vakantie en eind augustus zal Indy de trainingen weer oppakken. De focus zal dan gaan liggen op het technische gedeelte, om zich zodoende verder te ontwikkelen in de BMX.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,553 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *