Duurzaam paviljoen Speeltuin Helmond-West

Dinsdag 4 juli 2017

Onze Burgemeester heeft afgelopen zondag 2 juli het nieuwe paviljoen van Speeltuin “Helmond-West” geopend. Het paviljoen telt 46 zonnepanelen en is hiermee het meest duurzame paviljoen van Helmond!

Opening paviljoen Speeltuin Helmond-West

Duurzaamheidslening

Met de duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Tegen een aantrekkelijke rentekorting kunt u energiezuiniger en comfortabeler wonen en draagt u bij aan een beter milieu. De duurzaamheidslening kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp, dakisolatie, en vloer- of bodeminstallatie.

Meer informatie over de duurzaamheidslening

Duurzaamheidsfonds

Heeft u net als Speeltuin Helmond-West een concreet plan dat bijdraagt aan een klimaatneutraal Helmond? Dan kunt u een beroep doen op het duurzaamheidsfonds. U kunt dan een financiële bijdrage krijgen tot maximaal €50.000 om uw plan te realiseren. De totale omvang van het duurzaamheidsfonds is €500.000.

Meer informatie over het duurzaamheidsfonds

Meer-Helmond-West-digitaal-wijk-nieuws:
www.helmond-west.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-West
Twitter: @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #Ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,860 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *