Een fotoshoot voor elke senior (vanaf 70 jaar) in Helmond e/o

Graag zou ik het volgende onder uw aandacht brengen.

Sinds kort fotografeer ik voor “Project Zenna”. Dit project is opgestart door een fotografe uit Deventer, Zenna Aydin. De bedoeling van het project is om zoveel mogelijk senioren van 70 jaar en ouder een gratis fotoshoot en een gratis foto aan te bieden. Of om de familieleden van een senior de mogelijkheid geven om een mooie foto van hun (o)pa/(o)ma te laten maken. Maar het is ook de bedoeling dat de senioren een leuke tijd hebben tijdens de shoot.
Het enige wat de fotograaf, ik in dit geval, terug vraagt is toestemming voor het plaatsen van de foto’s op social media, website en exposities.
De werkwijze
Na aanmelding door de senior zelf, of door een familielid, maak ik een afspraak. Ik kom naar de senior toe voor de fotoshoot. Na een kennismakingsgesprekje maak ik een aantal foto’s. Uit deze foto’s maak ik een selectie waaruit de senior of het familielid een keuze kan maken. 1 Digitale foto krijgt men cadeau. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere foto’s te bestellen, uiteraard tegen betaling.
Ben jij of ken jij ook een senior (vanaf 70 jaar) die een mooie portretfoto van zichzelf verdient? Stuur een mailtje naar info@chantalderksen.nl uit Helmond en ik maak een mooie portretfoto van ze. Gratis!

403 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *