Eerste vergadering jeugdgemeenteraad Helmond

Eerste vergadering jeugdgemeenteraad

Dinsdag 5 december 2017

A.s. donderdag vergadert de jeugdgemeenteraad van Helmond voor de eerste keer. Tijdens deze vergadering worden nog vijf jeugdraadsleden beëdigd door burgemeester Blanksma – van den Heuvel. Daarnaast vindt de verkiezing van de jeugdburgemeester plaats.

Verkiezing jeugdburgemeester

Er zijn vier kandidaten die zich kandideren voor jeugdburgemeester. De kandidaten houden elk een pitch van drie minuten. Ze stellen zichzelf voor en motiveren waarom zij jeugdburgenmeester willen zijn. Na elke pitch is er vijf minuten gelegenheid om vragen te stellen aan de kandidaat. Na afloop van de pitches is er een korte schorsing, zodat de fracties kunnen overleggen. Daarna wordt er schriftelijk gestemd.

Agenda

Tot aan de zomervakantie 2018 vinden er vier vergaderingen van de jeugdgemeenteraad plaats. Op de agenda voor de allereerste vergadering staan onder andere het speelruimtebeleid en de opkomst van jongeren bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. www.helmond.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws-etc..
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

1,762 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *