Eerste winnaars van ‘T Houts Wielerspel bekendgemaakt

Mierlo-Hout in Actie organiseert in samenwerking met Snookertown het ’t Houts Wielerspel. Wielerfanaten hebben hun voorspellingen bij de organisatie gedeponeerd en inmiddels is de Giro d’Italia afgelopen. De eerste prijzen konden worden verdeeld en dat gebeurde de afgelopen week dan ook in wijkhuis De Geseldonk waar de deelnemers onder het genot van een drankje bij elkaar waren gekomen.

De Giro zit er nu al op met enkele schitterende en spannende etappes. In het Wielerspel ging de strijd al enkele dagen tussen Ivo Bovendeerd en Lars Bombeeck. Uiteindelijk bleek dat Lars drie van de vier klassementwinnaars goed had voorspeld en Ivo slechts twee. Dit maakte het minimale verschil in het voordeel van Lars.

Dus de winnaar van ‘t Houts Wielerspel editie Giro is geworden: Lars Bombeeck.

De organisatie is al weer bezig met de voorbereidingen voor de volgende grote ronde.
Binnenkort wordt de lijst met de deelnemers voor de Tour de France gepresenteerd.

De opzet van ’t Houts Wielerspel was dit jaar anders: er wordt niet alleen een Wielerspel voor de Tour de France georganiseerd maar voor elke ronde dit jaar: de Giro d’Italia, daarna de Tour de France en als laatste grote ronde de Vuelta a España. Aan het einde van elke ronde  is er uiteraard een mooie prijsuitreiking met daarbij een spetterende loterij waaraan je per deelnemerslijst gratis deelneemt met een lot.

Wilt u meer informatie, zie de website Mierlo-Hout in Actie onder ’T Houts Wielerspel of via Facebook

Tourspel20180528_201357 Touspel20180528_201340

1,256 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *