Eetstoornissen: Weer predicaat ‘Beste Zorg’ CZ

Het Hoogspecialistisch Centrum voor Eetstoornissen heeft opnieuw het predicaat ‘Beste Zorg’ van zorgverzekeraar CZ gekregen

Dit betekent dat het team toegerust is om mensen met ernstige eetstoornissen te behandelen. Verder geven de cliënten de deeltijd en de kliniek afgerond een 8. Dit cijfer is gebaseerd op anonieme resultaten van een tevredenheidsonderzoek afgenomen bij 367 patiënten in de periode 2016-nu.
Psychiater en programmaleider Mladena Simeunovic Ostojic: “Ik ben persoonlijk heel erg trots op het gehele team en heb bewondering voor onze cliënten die dagelijks tegen ernstige ziektes en stigma moeten vechten. Want die mooie resultaten zijn verkregen op basis van onderzoek dat gaat over de inhoud van de zorg, bestaande uit evidence based èn innovatieve nieuwe behandelingen en op basis van de mening van onze cliënten. Zeker met het oog op het feit dat onze cliënten een egosyntone beleving van hun stoornis kunnen hebben, bevestigt dit resultaat ons dat we op de goede weg bezig zijn. Zorg voor onze cliënten staat op nummer 1, dus een mooier bericht kunnen wij niet krijgen.”

 

biglogo-ggz

358 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *