Elf fototips op weg naar de nieuwe prins der Houtse Kluppels

Wie wordt de 57e prins der Houtse Kluppels

De zomervakantie zit erop en de voorbereidingen voor een nieuw carnavalsseizoen kunnen beginnen. Dat betekent dat alle commissies hun werkzaamheden weer opstarten en de eerste vergaderingen gehouden worden.
De Houtse Kluppels kijken terug op een zeer geslaagd 56e seizoen onder leiding van de Dorstlustige Hoogheid Prins Marcel d’n 1e. Hij ging De Kluppels op fantastische wijze voor en bouwde samen met alle bezoekers een mooi feestje.

Er is een nieuwe Prins gekozen, en die naam blijft nog 11 weken geheim. Tot die tijd wordt ook op Ditisonzewijk elke week een nieuwe tip uitgegeven in de vorm van een foto of afbeelding. Daarmee kun je stap voor stap ontrafelen wie de nieuwe Prins der Houtse Kluppels wordt.

Wil je ook mee kunnen praten, dan moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste Kluppeltips. Hoe meer we de prinsbekendmaking naderen, des te makkelijker het raden wordt.

Denk jij te weten wie de 57e prins der Houtse Kluppels wordt?  Meedoen aan het prinseroaje is heel gemakkelijk, en kost niets! Ga naar www.kluppels.nl en vul de naam van jouw Prins in. En als je de juiste prins raadt, maak je kans op 4 toegangskaarten voor de Show- & Zwetsavond op zaterdag 16 februari 2019. De bekendmaking van de Prins vindt plaats op zaterdagavond 10 november in Hoftempel De Geseldonk.

Bovenstaande foto vormt Tip 1 (bron Houtse Kluppels).
Zie ook de volgende:  Tip 2


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,824 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *