Elf tips op weg naar de 56e prins der Houtse Kluppels: tip 1

Wie-o-wie wordt de nieuwe prins bij De Kluppels? Nu de zomervakantie bijna voorbij is, kan het gissen naar de 56e prins der Houtse Kluppels weer beginnen. De vereniging kijkt terug op een fantastisch verlopen jubileumseizoen met veel bijzondere momenten. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een nieuw seizoen weer gestart en maken we ons op voor de verkiezing van de 56e hoogheid van CV De Kluppels. Het grote raden naar wie de Prins van De Kluppels wordt kan dan ook vanaf vandaag beginnen.

Wil je ook mee kunnen praten, dan moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste Kluppeltips. Carnavalsvereniging De Houtse Kluppels onhult iedere week op weg naar de prinsbekendmaking een nieuwe aanwijzing. Dit jaar presenteren we net als vorig jaar elke week een foto, die iets zegt over de nieuwe Prins.

De eerste Kluppeltip van dit jaar is:
Foto tip 1

Hoe meer we de prinsbekendmaking naderen, des te makkelijker het raden wordt. En als je de juiste prins raadt, maak je kans op 4 toegangskaarten voor de Show- & Zwetsavond op zaterdag 27 januari 2018. De bekendmaking van de Prins vindt plaats op zaterdagavond 11 november in Hoftempel De Geseldonk.

Jij wil toch als eerste raden wie de 56e prins der Houtse Kluppels wordt?  Voor 1 euro kun je een gokje wagen. Lever de naam van jouw kandidaat-prins samen met 1 euro in een gesloten enveloppe aan bij het secretariaat van De Kluppels: Gheynspark 30 in Mierlo-Hout.

1,512 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *