Energiehuis Helmond: we helpen burgers op weg naar een aardgasvrije stad

 

Dat is een grote opgave. Maar we móeten wel, en we wí­llen wel. Niet alleen aardgasvrij, maar ook volledig duurzaam. Om die reden hebben Helmondse woningcorporaties, bedrijfsleven, nuts- en energiebedrijven, Energieclub Helmond en de gemeente de handen ineen geslagen. Zij maakten hiervoor op 12 oktober 2017 concrete afspraken. Zij hebben afgesproken om nieuwbouw én de bestaande bouw aardgasvrij te maken. Energiehuis Helmond is een burgerinitiatief met als doel de burgers van Helmond en de regio te helpen in deze omschakeling. We geven informatie in ons Energiehuis. U vindt ons aan de Torenstraat 3-5.

Vandaag, 12 oktober ondertekenden zij een gezamenlijke intentieverklaring. Je vindt alle informatie én de intentieverklaring op www.helmond.nl of op www.allelichtenopgroen.nl.

IMG_0171low res P1050239

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

2,085 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *