Evenementensubsidie aanvragen in Helmond? Voor 1 december

Evenementensubsidie aanvragen? Voor 1 december

Vrijdag 29 september 2017

Organiseert u in 2018 een evenement en wilt u daarvoor een evenementensubsidie bij de gemeente aanvragen? Zorg dan dat u voor 1 december 2017 een subsidieaanvraag indient.

.

U kunt de aanvraag ook later indienen (uiterlijk 12 weken voorafgaand aan het evenement). Het is dan mogelijk dat het beschikbare budget is verdeeld en er voor uw evenement geen geld meer beschikbaar is.

Aanvraag en projectplan

Wilt u een subsidieaanvraag indienen? Vul dan het aanvraagformulier in op onze pagina over evenementensubsidies (via onderstaande link). Daar leest u ook meer over de voorwaarden waaraan u moet voldoen. De gemeente vraagt u om een projectplan. Het projectplan is vormvrij, maar bevat wel een aantal vaste onderdelen, zoals een begroting.

Beoordeling evenement

Om te kunnen bepalen of een evenement subsidie ontvangt en hoe hoog de bijdrage wordt, heeft de gemeente in afstemming met diverse evenementenorganisatoren een beoordelingskader ontwikkeld. Dat beoordelingskader werkt op basis van een puntensysteem. Hoe meer punten een evenement scoort, hoe hoger de subsidiebijdrage kan zijn.

Adviescommissie

Een onafhankelijke adviescommissie beoordeelt uw subsidieaanvraag en adviseert het College van burgemeester en wethouders hierover. De adviescommissie bestaat uit de Adviesraad Cultuur, Helmond Marketing/Centrummanagement, Eindhoven 365/247 en Gemeente Helmond. Het college beslist uiteindelijk of de subsidie wel of niet wordt toegekend.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanvragen van een evenementensubsidie en hoe deze wordt beoordeeld?

Kijk dan op onze pagina over evenementensubsidies.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,860 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *