Expositie: Inside out

16 Juni opent de nieuwe expositie ‘Inside Out’ in De Cacaofabriek. U bent ook van harte welkom om deze expositie gezamenlijk met ons te openen. In de tentoonstelling Inside Out is werk te zien van Iris Bouwmeester en Sil Krol. In de benedenzaal van de expo laat Sil krol nieuw werk zien, Ceramic Totems, geïnspireerd op de directe omgeving van De Cacaofabriek. In de bovenzaal van de expo is werk te zien van Iris Bouwmeester.  De objecten van Bouwmeester tonen holtes, gaten en bollingen en spelen met schaduw, licht en kleur.

Krol positioneert zijn ruimtelijke  werk midden in het publieke domein, zowel letterlijk in de buitenruimte als in publieke binnenruimtes. Zijn werk bestaat uit tijdelijke spontane ingrepen, site-specifieke  installaties en monumentale sculpturen. Basis voor de nieuwe serie werk die Bouwmeester in de tentoonstelling Inside Out laat zien zijn röntgenfoto’ s die zij van haar aluminium objecten liet maken.

Het Brugwachtershuisje biedt onderdak aan een project van Marie Lexmond: three times three equals tree to the millionth. Lexmond is conceptueel kunstenaar met een voorkeur voor  maatschappelijke thema’ s. In het brugwachtershuisje gaat ze onderzoeken of zij een bos kan oprichten voor oudere bomen die met kap bedreigd worden.

In de Lichtstraat zijn de schilderijen te zien Mathieu Hemmink. Mathieu Hemmink schildert landschappen die zich bewegen tussen het figuratieve en abstracte. Hij mijdt het overbodige, concentreert zich op de essentie, de stilte.
Voorafgaand aan de opening is een concert van Merijn Bisschops in de Popzaal. Tickets zijn nog verkrijgbaar via deze link

431 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *