Expositieweekend Fotografieclub Helmond-Oost in Wijkhuis de Lier

Na alle voorbereidingen, het vele werk, de organisatie van het bestuur en de inspanning van veel leden van Fotografieclub Helmond-Oost zijn ze beloond met een super mooi foto expositieweekend. Mede dankzij de financiële ondersteuning van diverse sponsoren konden ze er weer een geweldige happening van maken. Het grote aantal bezoekers was mede hierdoor geweldig en wat een prachtig foto weekend hebben ze mogen beleven.

Er waren natuurlijk ook weer een aantal mooie prijzen te verdelen en de volgende fotografen werden hiervan de gelukkige winnaars. De winnaars van de gedeelde eerste prijs waren Broer Janssen en Toon Smits. De gedeelde tweede plaats was voor Jose van de Crommenacker en Jo van de Besselaar. De gedeelde derde plaats werd bezet door Gerrit van de Schans en Broer Janssen samen.

Ook werd de beste jaarfoto van 2018 bekroond en die behoorde toe aan Fred Asmussen

Iedereen wordt heel erg bedankt voor het bezoek aan de foto expositie en het uitbrengen van al die belangrijke stemmen, op de prachtige foto’s. Alle winners worden nogmaals winnaars van harte gefeliciteerd.

Foto’s fotoclub Helmond Oost

Verslag,Henk van Dijk

332 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *