Fierljeppen 2018

Helaas geen fierljeppen 2018 in Brandevoort

fierljeppen

Vanwege organisatorische redenen zal het Fierjeppen in Brandevoort niet doorgaan. Helaas zijn het aantal vrijwilligers die zich nu hebben aangemeld te weinig om het evenement te kunnen regelen. We gaan wel meteen aan de slag om het voor volgend jaar het evenement goed te kunnen organiseren.

We hebben al een nieuwe datum vastgelegd voor volgend jaar en dat is op 8 september

2019 want dan zal de 11e Brandevoorter Fierljep Kampioenschappen weer gewoon doorgaan. Heb je je eigen al aangemeld als team dan hopen wij dat jullie volgend jaar weer gewoon meedoen.

Fierljeppen, met een stokje over de sloot en zorgen dat je droog blijft in Brandevoort! Het gaat volgend jaar er om zo veilig mogelijk aan de overkant te komen. En dat doen we volgend jaar met een kussen 5.5 x 5.5 meter in het water. We denken nu dat iedereen die springt de overkant wil halen. Want zo wil iedereen wel landen na een mooie sprong.

Dus schrijf de datum alvast in je agenda en dan zien we jullie op deze geweldige dag op 8 september 2019. We kunnen deze geweldige dag niet mogelijk maken zonder de hulp van sponsoren en vrijwilligers. Wil je dit leuke evenement sponsoren of juist helpen bij de organisatie dan kun je via fierljeppen@brandevoort.org contact opnemen. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot volgend jaar.

Helaas gaat het fierljeppen niet door dit jaar we krijgen het organisatorische niet rond.

Volgend jaar gaat het zeker lukken op 8 september 2019.

1,201 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *