Vier dagen heerlijk fietsen door Brabantse en Limburgse dorpjes. Elk jaar opnieuw genieten jong en oud van de tocht der tochten. In de Dorpsstraat aan de rand van Stiphout sprak Ditisonzewijk.nl met voorzitter Paul van Sambeeck en met dit filmpje vertelt hij alles over de komende Fietsvierdaagse die dit jaar van start gaat op dinsdag 10 juli. Traditioneel is er op vrijdag 13 juli,  vanaf 17.00 uur weer een supergezellige slotmanifestatie waar alle deelnemers zich verzamelen op en rond het terras van café Het Aambeeld.

Vanuit bestuur:
“Graag nodigen wij jong en oud uit voor de 43ste editie van Fiets4Daagse De Peel. Deze is mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe hoofdsponsor Nh1816 Verzekeringen samen met de lokale kantoren. Tevens sponsoren zij eenmalig de Stiphoutse EHBO vereniging als goed doel. Dit jaar vindt het evenement plaats van dinsdag 10 t/m vrijdag 13 juli. We hebben opnieuw 12 prachtige routes uitgezet langs de mooiste plekjes in onze directe omgeving. Er kan weer een keuze worden gemaakt uit de afstanden 30, 45 en 60 km. Voor de jeugd is de 30 km route extra aantrekkelijk gemaakt door spelletjes, creativiteit en een heuse stormbaan. De dagelijkse traktatie zal uiteraard niet ontbreken en bij de finish gaan we op het terras een bijzondere sfeer creëren met muziek en de afsluitende gratis loterij. Je kunt op meerdere manieren inschrijven namelijk; on-line, bij de bekende verkoopadressen, maar uiteraard ook per dag op de startplaats bij ‘t Aambeeld. Wij wensen iedereen weer veel fietsplezier op één of meerdere dagen!”

Kijk voor meer op www.fiets4daagsedepeel.nl


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,401 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *