• fiets4daagse-2018-cheque-sponsor-diow-mario-coolen
  • fiets4daagse-2018-slot-diow-mario-coolen (36)
  • fiets4daagse-2018-slot-diow-mario-coolen (32)

2718 fietsers genieten van route en bezienswaardigheden

 

Wat was het weer een feest na afloop van de 43ste editie van Fiets4daagse De Peel. Erg blij waren we dit jaar met onze nieuwe hoofdsponsor Nh1816 Verzekeringen die samen met het lokale kantoor HG Assurantiën het ons mogelijk maakte dit evenement weer te kunnen organiseren. Vanuit hun project Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, was er ook steun aan de Stiphoutse EHBO vereniging. Zij ontvingen uit handen van Peter Strijbosch een cheque van maar liefst € 1.500,= wat voor hen een complete verrassing was. Er namen dit jaar maar liefst 2718 fietsers deel aan dit niet meer weg te denken evenement. Voor de organisatie waren veel complimenten voor de prachtige routes, maar ook over de kwaliteit van het geheel was men zeer te spreken. Deelnemers kwamen op diverse onbekende plekken waar je met de auto niet kunt komen en men genoot enorm van de prachtige natuur en vele bezienswaardigheden onderweg. Op vrijdagmiddag was de finale afsluiting met veel entertainment op het terras van Café ’t Aambeeld. Het ging er als vanouds gezellig aan toe. Verder was er de gebruikelijke loterij met vele prijzen vanuit onder andere lokale middenstand. De hoofdprijs was een fiets geschonken door fietsenzaken Henk van Rooij en Ad van Lieshout. Deze werd gewonnen door mevrouw R. van de Kimmenade. Voor de routequiz werden nog 3 mooie prijzen verloot die mede mogelijk waren door Ep Electro Piet Gruijters uit Stiphout.
Dank voor uw deelname en we hopen u graag volgend jaar van 9 t/m 12 juli weer aan de start te zien.

Fotogalerij; Mario Coolen

 


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,669 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *