Foodstock Helmond in augustus gaat helaas niet door

Vanwege geluidsoverlast en parkeeroverlast heeft de gemeente Helmond besloten geen vergunning te verlenen voor Foodstock in het Warandepark op 25, 26 en 27 augustus 2017.

De organisatie van Foodstock en de Gemeente Helmond hebben samen gezocht naar een vervangende locatie. Dat is helaas niet gelukt.

De organisatie van Foostock probeert er alles aan te doen om in 2018 terug te keren naar Helmond voor een nieuwe editie van Foodstock.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

2,823 totaal aantal vertoningen, 9 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Maria Reply

    Jammer dat er geen foodstock komt in Helmond. Wij keken er echt naar uit was vorig jaar een geslaagd evenement. Wat een gezeur over parkeer overlast. Als het nu iedere week te doen is. Last Helmond ook eens opbloeien stelletje zeurkousen. En gemeente pikkies zoek een oplossing.

  2. Brandefood Reply

    Speciaal voor alle Foodtruck liefhebbers. We doen er alles aan om op 8 oktober Brandefood, foodtruckfestival onder de markthal in Brandevoort wel door te laten gaan. Like en volg de Facebook pagina http://www.facebook.nl/brandefood en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Of hou ditinonzewijk.nl in de gaten voor de updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *