De Franse markt, 10 mei 2018.

Kunst, cultuur, muziek, beweging en gezelligheid. 

De ingrediënten voor alweer de 4de editie van de Franse Markt op Suytkade

Op Hemelvaartsdag staat donderdag 10 mei 2018 de Helmondse wijk Suytkade in het teken van de Franse Markt.  Een markt waar kunstenaars graag komen. Nu al meer dan 50 kunstenaars die zich hebben ingeschreven om er zeker van te zijn een plekje te bezetten op een mooi stukje Helmond vanaf de brug over de Seine (de kanaal) richting City Resort. Kunst voor jong en oud, waar vele kunstenaars actief het publiek betrekken bij hun kunstwerk.

Ditisonzewijk doet Live verslag van de verschillende optredens op het grote podium op de Suytkadeboulevard. Ook omroep Helmond Radio is van de partij. Het volle programma van 11.00 tot 17.00 uur wordt live uitgezonden op 107.2 FM.

De organisatie van de Franse markt is zeer vereert dat de Stichting Musicals in Helmond hebben toegezegd een preview te geven van de musical Jekyll & Hyde, die een maand later in de schouwburg te zien zal zijn. Ook zullen er veel verschillende artiesten met zang en dans akte ‘d presents geven. Allemaal gratis toegankelijk voor alle Helmonders. Dit wordt echt geweldig. Rondom de rotonde, kan het publiek op het terras genieten van Franse wijn, stokbrood en Franse kaas. Of lekker in de zon opzoek gaan, naar historische spulletjes. Een ware brocante Rie staat op de markt, waar oude antieke spullen in de kraampjes worden tentoongesteld. Natuurlijk kan er een partijtje jeu ‘d Boule worden gespeeld. Op de voor vele vrije dag zijn er genoeg redenen een bezoek te brengen aan de Franse markt op Suyt.

Bekijk hier onder wat sfeerbeelden van vorige jaar.


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,719 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *