Geld verdienen door duurzaamheid? Kom op 12 oktober naar het Energiehuis!

De meeste mensen denken dat het duurzamer maken van je huis ingewikkeld is en bovendien veel geld kost. Ook heeft duurzaamheid soms een ‘geitenwollensokkenimago’.

Onterecht! Want een duurzamer huis kun je ook in kleine stappen realiseren. Begin maar eens met ledlampen, tochtstrips en apparaten met een energielabel A. Je kunt het natuurlijk ook groots aanpakken met het plaatsen van zonnepanelen of extra isolatie van het huis. En nee, dat hoeft niet per se te leiden tot een lege portemonnee. Integendeel! Er zijn subsidies mogelijk of korting doordat de hele straat meedoet.

Hoe slimmer je het aanpakt, hoe meer geld je bespaart. Duurzaamheid levert je iets op! En intussen wordt onze gemeente steeds duurzamer. Doe je mee om ons doel van een klimaatneutraal Helmond in 2035 te realiseren?

Tips en advies op Duurzaamheidsavond in het Energiehuis

Donderdag 12 oktober 2017 is misschien wel de belangrijkste dag voor duurzaamheid in Helmond. ’s Middags slaan vele Helmondse partijen al de handen ineen tijdens de duurzaamheidsconferentie. Alle lichten gaan op groen voor belangrijke stappen in de energietransitie en op de weg naar een klimaatneutraal Helmond. Speciaal voor inwoners van Helmond is ’s avonds de duurzaamheidsavond in het Energiehuis! Dus ben je benieuwd naar advies en tips over het duurzamer maken van je huis? Kom dan op 12 oktober naar de Duurzaamheidsavond in het Energiehuis in Helmond.

Waar en wanneer:         Donderdag 12 oktober, 19.30 – 21.30 uur

Energiehuis Helmond, Torenstraat 3, Helmond

Programma:

19.15u: Inloop

19.30u: Welkom & uitleg programma

19.45u: Presentatie Harold van de Ven, architect & duurzaamheidsfan

20.45u: Inspiratie, tips & advies: rondje door het Energiehuis

21.30u: Afsluiting

Meld je aan!

Iedereen is welkom op onze speciale Duurzaamheidsavond. Gezellig met de buurman komen? Geen probleem! Stuur een mailtje naar info@allelichtenopgroen.nl met je naam en met hoeveel personen je komt. We zien je graag op 12 oktober! Meer informatie over duurzaamheid en energie besparen in Helmond vind je op www.allelichtenopgroen.nl en www.energiehuishelmond.nl.

 


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,891 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *