Geslaagde Patroonsdag Gilde St.Antonius Abt Mierlo-Hout

Afgelopen zaterdag 19 januari was de jaarlijkse herdenking van de Patroonheilige St. Antonius Abt. Tevens wordt dan ook de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Er wordt dan specifiek teruggekeken op het afgelopen verenigingsjaar. De vergadering die nagenoeg door alle gildebroeders en zusters werd bijgewoond , begon om 14.30 uur. De vergadering verliep zeer constructief en werd deskundig geleid door hoofdman Johnny Sleegers. Direct na de vergadering was er ruimte ingelast waarin Theo van Mullekom als ”Mierlohoutenaar van het jaar 2018 “ werd gevierd. Hij was ook speciaal aanwezig om zijn donatie van € 500,00 ten behoeve van het kledingfonds te bevestigen. De hoofdman bedankte Theo voor deze geste en Jet, de vrouw van Theo, mocht een bloemetje ontvangen ( zie foto )

Daarna werd gezamenlijk gegeten en was ’t Gilde om 19.00 uur aanwezig in de H.Mis waarin de patroonheilige door pastor van de Laar werd herdacht. Nadien volgde in het Schuttershome de traditionele afsluiting van de patroons dag: de teeravond. Gezelligheid was hierbij de hoofdmoot en de laatste klanken werden nog laat gehoord! Kortom een zeer geslaagde patroons dag.  ’t Gilde leeft op ’t Hout.

Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws:
www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

621 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *