Getuigen gezocht: Jongens gooien stenen van Viaduct N279 Aarle-Rixtel.

Vrijdagavond zijn er tussen 19.40 en 19.50 uur diverse stenen gegooid vanaf het viaduct van de Bakelseweg in Aarle-Rixtel. De stenen belandden op de Broekdalerbaan/N279. De politie kreeg twee verschillende meldingen binnen en is op zoek naar getuigen.

De eerste meldster was volgens de politie behoorlijk geschrokken. Ze heeft vier jongens gezien in de leeftijd van ongeveer 15 jaar, rond 19.40 uur. Gelukkig raakte ze niet gewond bij dit voorval.

De politie ging meteen ter plaatse, maar trof niemand meer aan. Even later, om 19.50 uur kwam er een tweede melding binnen. Ook deze meldster zag een jongeman een voorwerp gooien, hoorde een harde klap en schrok hier ontzettend van. Zij sprak over 5 tot 6 jongeren.

Getuigen

De politie is dringend op zoek naar getuigen van een van deze voorvallen. “We willen uiteraard achterhalen wie dit gedaan heeft. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar dit soort acties zijn echt levensgevaarlijk.”

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.


Bronbericht: 112nieuwsonline 


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,234 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *