Gewijzigde opstelling zaterdagmarkt tijdens ‘Schaatsen in Helmond’

Van vrijdag 7 december tot en met zondag 6 januari vindt op de Markt het evenement ‘Schaatsen in Helmond’ plaats. In een winters decor kunnen bezoekers, van jong tot oud, midden in de stad op een kunstbaan schaatsen. Het evenement heeft echter consequenties voor de opstelling van de zaterdagmarkt. Om ruimte te maken voor de schaatsbaan op de Markt worden zes marktkramen gedurende het evenement verplaatst naar de Watermolenwal. De opstelling van de zaterdagmarkt wordt daardoor tijdelijk gewijzigd.

Watermolenwal als tijdelijke marktlocatie

De Watermolenwal, tussen Torenstraat en Ameidewal, is gedurende de periode van het evenement ‘Schaatsen in Helmond’ door het college van Burgemeester en Wethouders aangewezen als tijdelijke marktlocatie. Dit geldt op vijf zaterdagen tussen 8 december 2018 en 6 januari 2019. De Marktadviescommissie is voorafgaand aan het besluit geraadpleegd. In overleg met de marktmeester is bepaald dat zes marktondernemers tijdelijk verplaatst worden naar de Watermolenwal om ruimte te maken voor de schaatsbaan.

Evenement als reden voor tijdelijk verplaatsen weekmarkt

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft een aantal evenementen in het centrum aangemerkt als ‘dringende reden en een algemeen belang’ om een deel van de weekmarkt in het centrum van Helmond te verplaatsen.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

774 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *