De gezichten achter het IVN-Helmond

en wat doen zij zoal?

Naar aanleiding van de tuinvogeltelling heeft fotojournalist Mario Coolen in samenwerking met Ditisonzewijk.nl vrijwilliger en presentator Floris de Vree een mooie video gemaakt van IVN-Helmond. In deze korte film leggen, naast voorzitter Ad Adriaans, ook de gewone leden uit wat het IVN zoal doet. De leden van de vogelwerkgroep De Zwaluw zijn lekker actief. Dat blijkt wel uit de beelden. (Foto boven: Leden van het IVN en Vogelwerkgroep De Zwaluw Helmond, foto Ad Adriaans).
Als je geïnteresseerd bent in de natuur in Helmond, kun je naar deze link gaan: https://nieuws.ditisonzewijk.nl/iedereen-telt-mee-met-de-tuinvogeltelling of klik op onderstaand plaatje.
vogelwerkgroep-de-zwaluw-tuivogeltelling

Ga je mee? Je bent van harte welkom!

Wil je een keer de natuur in met het IVN? Dat kan!

Eens in de maand is er een publiekswandeling in Helmond of omgeving. Je hoeft geen lid te zijn van het IVN om gratis deel te kunnen nemen. Sluit gerust aan.

Het is een gezellig clubje wandelaars en je bent lekker twee uur in de buitenlucht. Over het tempo hoef je je ook al geen zorgen te maken, want als er IVN-ers bij zijn, wordt tijdens zo’n tocht vaak even stilgestaan. De ene keer stopt men bij een bijzonder plantje, een andere keer wordt er een mooie vogel gespot of iedereen mindert tempo om even van het landschap te genieten.

Voor meer informatie over het IVN en onze activiteiten, kijk op: www.ivn.nl/helmond

94 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *