DIOW gaat als een speer! Daar zijn we natuurlijk super trots op, maar dit betekent ook dat we heel hard helpende handjes kunnen gebruiken. Volg jij een opleiding audiovisuele vormgeving, ben je al jaren een gepassioneerd filmer of vind je juist monteren helemaal te gek, meld jezelf dan nu aan als vrijwilliger.

Onder de vleugels van verschillende professionals en ervaringsdeskundigen kom je als DIOW filmer op de allermooiste, gaafste plekjes in jouw stad en ontmoet je een hele hoop (te) gekke Helmonders (en zo nu en dan zelfs een BN-er). Daarnaast werk je met geavanceerde apparatuur met een scala aan mogelijkheden. Ken jij als editor de basisprincipes van première pro en wil je op dit gebied heel graag meer leren, dan ben je eveneens bij ons aan het juiste adres.

In ons gezellige team is er veel vrijheid voor creativiteit en proberen we elkaar gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen. Alle leeftijden zijn welkom, ervaring op het gebied van videografie en/of editing is een pre. Lijkt het je leuk om ons team aan te komen vullen, stuur dan een mailtje –samen met een door jou gemaakt filmpje- naar info@ditisonzewijk.nl

2,412 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *