Gino van Bree beachvolleybal-event

Op 29 en 30 juni vond voor de 11e keer het Gino van Bree beachvolleybal event plaats. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door RVC Helmond. Op zaterdag 29 juni was er een barbecue voor het goede doel en Cing of the Court toernooi. Vanwege de warmte was er door de organisatie besloten om later te beginnen met de activiteiten.

Het goede doel van dit jaar was Sports for children. Sports for children knapt oude gymtoestellen op waarna ze worden getransporteerd naar scholen waar ze niet de mogelijkheid hebben om deze toestellen te kopen. Na de barbecue is het King of the Court toernooi gestart waaraan vier teams meededen.

Op zondag 30 juni vond het Gino van Bree toernooi plaats. Er deden 11 teams mee in de klasse 6×6 en 8 teams in de klasse 4×4. Het toernooi begon om 10 uur. Ondanks het warme weer was de strijd hevig in beide klasses. Er waren verschillende punten waar je kon afkoelen en daar werd flink gebruik van gemaakt. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld werden de winnaars van beide klassen bekendgemaakt: in de klasse 4×4 was dit White Eagles 1 en in de klasse 6×6 was dit Valkielona Someren. Na afloop werd er door jeugd en volwassenen meegeholpen om het zand op te ruimen. Het was een gezellig en geslaagd evenement.

353 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *