Goede kans op kampioenschap Vaandelteam RKSV Mierlo-Hout

Na een indrukwekkende reeks van 19 wedstrijden zonder nederlaag kan het vaandelteam van RKSV Mierlo-Hout a.s. zondag 22-04-2018 kampioen worden in de derde klasse C van de KNVB Zuid 2.
Bij winst op de directe concurrent Budel en puntverlies van IJsselstein is het zo ver en kan de Champagne worden ontkurkt.

Het bestuur van RKSV hoopt dat een groot aantal supporters uit Mierlo-Hout de jongens bij deze belangrijke wedstrijd zullen ondersteunen en de reis naar Budel zullen gaan maken.

De selectie reist a.s. zondag met de bus en de bus zal vertrekken tussen 12.00 en 12.30 uur vanaf sportpark De Beemd. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus en degenen die de reis met de bus willen mee maken kunnen zich hiervoor opgeven bij Paul Lambrechts.

“Uiteraard zal er na het (eventueel) behalen van het kampioenschap worden gefeest in onze kantine en ook daar bent u van harte welkom. Wij hopen op een grote opkomst want niet alleen ons vaandelteam wordt dan kampioen maar de hele vereniging wordt kampioen”. aldus de voorzitter van RKSV Mierlo-Hout.
Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,036 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *